• LEDIGE PLASSER

Vi har fått noen oppsigelser på slutten av barnehageåret grunnet flytting og har derfor ledige plasser for både små- og store barn. Ta kontakt direkte med barnehagen for info, eller søk via Trondheim kommunes nettsider.

• Nytt år

Da ønsker vi 2018 velkommen. Vi har 3 nye småjenter nå i januar så det blir rolig måned med vekt på innkjøring. Vi har bestilt Basisgym på Lade og planlegger å bruke turnhallen en gang i uka frem til påske. Ellers har vi fine akebakker- skøytebaner og skimuligheter i nærmiljøet. Så da håper vi på en snørik og fin vinter.

• INTERNASJONAL UKE

I uke 43 har vi internasjonal uke. FN-dagen den 24/10 blir markert. Temaet blir barn i andre land og barns rettigheter. Menyen denne uka blir også internasjonal, og på torsdag kan foreldrene spise middag sammen med oss.

• GRØNT FLAGG TEMA

Årets miljøtema på Tårnet barnehage er GJENBRUK. Vi ønsker å sette søkelyset på "bruk og kast" holdningen mange har. Derfor kjøper vi ikke nytt, men prøver sammen med barna og være kreative. Vi arrangere byttedag lørdag 21. okrober. Da kan sportsutstyr, leker og klær bytte eiere her på barnehagen.

• BARNEHAGENS MENY

Vi er så heldig å ha ansatt kokke på Tårnet barnehage. Hun lager god og næringsrik lunsj til oss hver dag. Mandag, onsdag og fredag er det et varmt måltid bestående av kjøtt, fisk, poteter, salater og grønnsaker, all maten er laget fra bunn av. På tirsdag og torsdag bakes det brød og rundstykker.

• VELKOMMEN TIL ET NYTT BARNEHAGEÅR

Da er vi i gang med barnehageåret 2017-18 og det har vært en rolig august. Vi får nye barn utover hele høsten, men har nå startet opp planlagte aktiviteter og turer. Hovedtemaet dette året vil fortsatt være Byen Vår.

• Oppgradering av Tårnet barnehage

Det er planlagt en betydelig oppgradering av bygget vår. Muren blir restaurert nå på forsommeren, og det er planer for taket i løpet av neste år.
    Ellers har dugnadsgjengen gjort en strålende innsats med å gjøre utelekeplassen vår innbydende og fargerik.

• Heldagstur 22. juni

Barnehagen fikk en "bursdagspresang" av styret på 25 års dagen og den brukes til en tur til Tuvas aktivitetssenter i Skaun 22/6. Der skal vi kjøre med hundespann, få prøve å ri og hilse på alle dyrene de har på gården. Grilling og hopping i høyet blir det også tid til.

• 10/5-17 Fortsatt ledige plasser for barn av ansatte ved Sintef og NRK.

• FYSISK AKTIVITET

Da er det vinter og vi bruker turnhallen på Lade i 6 uker.
    Ved ski- og skøyteføre blir det spontane turer i nærmiljøet.

• NY OPPTAKSKRETS

Alle som har et ansettelsesforhold ved Sintef Ocean og NRK har førsteprioritet ved søknad om barnehageplass ved Tårnet barnehage.
    Ved ledige plasser tar vi også inn barn fra nærmiljøet.

• Årets prosjekt

I år jobber vi med prosjektet:" Trondheim, byen vår".
    Målet er å bli kjent med byen vår og barnehagens nærmiljø. I oktober hadde vi Lerkendal som tema, og nå i november står Tyholttårnet på planen.

• Internasjonal uke

• Brannvernsuke