• LEDIGE PLASSER

Vi har fått noen oppsigelser på slutten av barnehageåret grunnet flytting og har derfor ledige plasser for både små- og store barn. Ta kontakt direkte med barnehagen for info, eller søk via Trondheim kommunes nettsider.

23.05.2019 12.36
  • Nytt år

Da ønsker vi 2018 velkommen. Vi har 3 nye småjenter nå i januar så det blir rolig måned med vekt på innkjøring. Vi har bestilt Basisgym på Lade og planlegger å bruke turnhallen en gang i uka frem til påske. Ellers har vi fine akebakker- skøytebaner og skimuligheter i nærmiljøet. Så da håper vi på en snørik og fin vinter.

11.01.2018 12.31
  • INTERNASJONAL UKE

I uke 43 har vi internasjonal uke. FN-dagen den 24/10 blir markert. Temaet blir barn i andre land og barns rettigheter. Menyen denne uka blir også internasjonal, og på torsdag kan foreldrene spise middag sammen med oss.

10.10.2017 14.18
  • GRØNT FLAGG TEMA

Årets miljøtema på Tårnet barnehage er GJENBRUK. Vi ønsker å sette søkelyset på "bruk og kast" holdningen mange har. Derfor kjøper vi ikke nytt, men prøver sammen med barna og være kreative. Vi arrangere byttedag lørdag 21. okrober. Da kan sportsutstyr, leker og klær bytte eiere her på barnehagen.

10.10.2017 14.03
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Velkommen til oss

Tårnet barnehage er en liten, koselig barnehage på Tyholt. Vi er primært en bedriftsbarnehage for barn av ansatte ved NRK og Marintek, men tar også inn barn fra nærmiljøet ved ledige plasser. Kom gjerne innom for å se hvordan vi har det.